Belépés

RegisztrálásVevőknek Ingyenes Segítség - Az Ingatlanvásárlás Zökkenőmentesen

Sokan gondolják, hogy az ingatlanközvetítők csak az eladók érdekeit képviselik, de valójában mi az ÖN érdekeit is szem előtt tartjuk! Vevőként számos előnnyel jár, ha minket választ.
 
1. **Ingyenes Szolgáltatás:**
Első és legfontosabb előnyünk: a segítségünk ingyenes! Nincs szükség rá, hogy zsebébe nyúljon azért, hogy segítséget kapjon az ingatlankeresés során.

2. **Biztos Háttér:**
Kizárólag biztos hátterű ingatlanokat ajánlunk. Elkerülheti a potenciális csalásokat és a bizonytalan helyzeteket.

3. **Részletes Igény Felmérés:**
Az Ön igényei a legfontosabbak számunkra. Mielőtt nekiindulnánk az ingatlankeresésnek, részletes igényfelmérést végzünk. Megismerjük elképzeléseit, prioritásait, és olyan ingatlanokat ajánlunk, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön személyes kritériumainak. Nem csak egy egyszerű ingatlant keresünk, hanem az Ön álmai otthonát.

4. **Teljes Körű Támogatás:**
Az alkuban segítünk, segítünk a hitelügyintézésben, ajánlunk ügyvédet, és segítünk a közművek átírásában is. Mi mindent megtesszünk azért, hogy az ingatlanvásárlás gördülékenyen menjen végbe.

5. **Szakemberek Hálózata:**
Ha felújításra van szükség, szakembereket tudunk ajánlani. Az ingatlan állapotfelmérését is elvégezzük, így pontos képet kaphat az ingatlanról.

6. **Kiemelt Figyelem:**
Szerződött vevőinket kiemelten kezeljük. Az Ön igényeit és kéréseit szem előtt tartjuk, hogy megtaláljuk az ideális otthont.
Nálunk az ingatlankeresés egy izgalmas és zökkenőmentes utazás lesz. Higgye el, hogy mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy Önnek megkönnyítsük az útját az álmai otthona felé. Keressen minket ma, és hagyja, hogy segítségünkkel megtalálja a tökéletes ingatlant! ?? 

Vitényi Roland
06 hetven 3102597

Álláshirdetés

?? Csatlakozz hozzánk, ha ingatlanközvetítő vagy, vagy éppen az szeretnél lenni!
A mi csapatunkban garantáltan megkapod azt a szakmai támogatást, amit eddig hiányoltál. ?‍?? Legyen szó tapasztalt szakemberként való továbblépésről, vagy az ingatlanközvetítés izgalmas világának felfedezéséről - nálunk a helyed! ? Légy részese egy olyan csapatnak, ahol az egyéni fejlődésedre és sikereidre is odafigyelünk.
?? Ráadásul ne feledd, hogy egy jó csapatban dolgozni nem csak kielégítő, de sokkal jövedelmezőbb is lehet, hiszen a közösen elért eredmények mindannyiunkat még sikeresebbé tesznek. ?? Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, csatlakozz hozzánk még ma!
Vitényi Roland
06 hetven 3102597

Változások a CSOK rendszerben 2024-től: A városi és falusi támogatások újrastrukturálása

 1. január 1-jével jelentős változások lépnek életbe a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) rendszerében Magyarországon. Az új intézkedések érintik mind a támogatás összegét, mind a jogosultsági feltételeket, és azokat a városokból a falusi területekre fókuszálják, hogy jobban megfeleljenek az ország különböző lakossági és gazdasági igényeinek.

Az egyik legfontosabb változás az, hogy a CSOK támogatás megszűnik a városokban, és jelentősen megnő a támogatás összege a falvakban. Ez az intézkedés a kormány stratégiájának része, amelynek célja részben a vidéki területek fejlesztése. A falusi támogatások összegének emelése hozzájárul a vidéki ingatlanpiac élénkítéséhez és a családoknak nyújtott támogatás bővítéséhez.

Az új rendszer bevezetésével megszűnik a kamattámogatott CSOK hitelek lehetősége a városiak számára, ami az ingatlanvásárlás finanszírozásának egyik kulcsfontosságú eleme volt eddig. A kamattámogatás nélkül a családoknak magasabb hitelkamatokkal kell számolniuk, ami befolyásolhatja az ingatlanvásárlások mennyiségét és az emberek döntéseit.

Az illetékmentesség lehetősége is megszűnik a CSOK keretében szintén ott ahol nem lesz igényelhető ez a fajta támogatás. Ez azt jelenti, hogy az ingatlanokra vonatkozó illetékek ismét a teljes összegben terhelik majd az ingatlanvásárlókat. Bár ez a változás pénzügyi terhet jelenthet a városi családok számára, az új intézkedések a falusi területeken továbbra is elérhetőek .

A korábbi rendszerben a 30 év feletti nők is jogosultak voltak a CSOK támogatásra, de az új változásokkal ez a lehetőség megszűnik. A kormány célja valószínűleg az, hogy a támogatásokat elsősorban a fiatalabb generációknak és azoknak a családoknak juttassa, akik a vidéki területeken szeretnének otthont teremteni.

Az új rendszerrel kapcsolatos részletek és alkalmazások még kidolgozás alatt állhatnak, ezért érdemes figyelemmel kísérni a hivatalos kormányzati közleményeket és tájékoztatókat az aktuális információkért. A városi és falusi támogatások újrastrukturálása a CSOK rendszerében kétségtelenül mélyreható hatással lesz a lakosság és az ingatlanpiac széles spektrumára, és az érintett családoknak érdemes gondosan átgondolniuk a jövőbeli terveiket és döntéseiket e változások tükrében.

Kérdéseivel mindenképpen forduljon szakemberhez!

Pécsi Diákoknak - Miért Érdemes Az Eladó Lakás Opcióját Fontolóra Venni?

Kedves Szülők!

Ahogy gyermekeitek új fejezetet kezdenek a Pécsi Egyetemen, a megfelelő lakhatás megtalálása kiemelkedően fontos szerepet játszik a sikerük és kényelmük szempontjából. Míg az albérlet a hagyományos választás lehet, engedjétek meg, hogy megosszunk veletek egy alternatívát, amely hosszú távon komoly előnyöket hozhat: az eladó lakás vásárlását.

Számunkra is érthető, hogy diákjaitoknak kényelmes és stabil lakhatást szeretnétek biztosítani, és az albérlet valóban egy lehetőség. Ugyanakkor érdemes megfontolni az eladó lakások előnyeit, amelyek nemcsak pénzügyi megtakarítással járnak, hanem hosszú távú befektetési lehetőséget is kínálnak.

Miért érdemes az eladó lakás opcióját fontolóra venni?

 1. Megtérülő Befektetés: Az ingatlan tulajdonlása hosszú távú megtérülést eredményezhet. Az ingatlan értéke évek alatt nőhet, így gyermekeitek akár jelentős nyereséget is realizálhatnak az évek múlásával.

 2. Pénzügyi Stabilitás: Az albérleti díjak havi szinten komoly kiadást jelenthetnek, amelyet hosszú távon akár magasabb összeget is képviselhet. Az eladó lakás esetén az esetleges havi törlesztőrészletek stabilak maradnak, így kiszámíthatóbb pénzügyi helyzetet teremthetnek.

 3. Személyre Szabás és Otthonérzet: Az eladó lakások lehetőséget adnak a személyre szabásra, így gyermekeitek egyedi stílusukat és igényeiket is kifejezhetik az otthonukban.

 4. Hosszú Távú Megspórolt Kiadások: Az eladó lakás vásárlásával a hosszú távú megtakarítások jelentős összegek lehetnek. Az ingatlan ténylegesen a gyermekeitek tulajdona lesz, így a befektetés hosszú távon kamatozhat.

 5. Lehetőség a Támogatásra: A szülők gyakran részt vesznek a gyermekük lakhatásához kapcsolódó kiadásokban. Az eladó lakás vásárlása esetén ez a támogatás akár közvetlenül az ingatlanvásárlásra is fordítható.Ezek a szempontok együtt azt mutatják, hogy az eladó lakás választása hosszú távon kifizetődő lehetőség lehet. Gyermekeitek nem csak kényelmesen élhetik az egyetemi éveiket, hanem egyben befektetést is hoznak létre, amely hozzájárulhat a jövőjükhöz.

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez a levél tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az ingatlanügynöki vagy pénzügyi szakértő tanácsait. Mindig konzultáljatok szakértővel, mielőtt döntést hoznátok.

Támogassátok gyermekeitek lehetőségeit és sikereit azzal, hogy megfontoljátok az eladó lakás vásárlásának lehetőségét. 

Üdvözlettel: Baranyai Otthonok

Piacelemzés és Kilátások

? **1. Támogatások szűkítése és a CSOK változások:**
Az állami támogatások szűkítése, különösen a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (#CSOK) változásai, hatással lesznek az ingatlanpiacra. 2024. január 1-től az 5000 fő feletti településeken megszűnik a CSOK.
? **2. Hitelkamatok növekedése:**
A kamatkörnyezet változása, különösen a hitelkamatok emelkedése, befolyásolta a lakáshitel piacot. A magasabb kamatlábak miatt a vevők kevésbé hajlandóak hitelt felvenni, ami visszafogta a piacot.
?**3. Állampapír hozamok emelkedése:**
Az állampapír hozamok növekedése vonzza a befektetőket, csökkentve az ingatlanpiaci keresletet. A magasabb hozamok más befektetési lehetőségek iránti érdeklődést is növelhetik.
?️ **4. Ingatlanpiaci tendenciák:**
Az új építésű ingatlanok iránti kereslet csökkent az inflációs környezet és az állampapírok hozamának emelkedése miatt valamint a várható támogatások csökkenése is hatással lehet ezen folyamatokra. Ellenben az eladó használt ingatlanok száma növekedett, mivel a vevők alternatívát kerestek.
? **5. Vevők és tranzakciók csökkenése:**
A fent említett tényezők együttesen csökkentették a vevői keresletet és a tranzakciók számát. A magasabb költségek és az uszító bizonytalanság visszafogta a piacot.
? **6. Infláció drasztikus növekedése:**
Az infláció éles növekedése komplex hatásokkal járt az ingatlanpiacra. Az áremelkedés miatt a vásárlóerő csökkent, ami hátráltatta az ingatlanbefektetéseket.
**Kilátások:**
Az emelkedő hitelkamatok, a szűkülő támogatási kör és az infláció továbbra is alakítják az ingatlanpiacot. Az új építésű ingatlanok iránti kereslet valószínűleg alacsony marad, míg a használt ingatlanok kínálatának növekedése folytatódhat. A vevők óvatossága és a tranzakciók csökkenése várhatóan tovább folytatódik a következő időszakban. Az ingatlanpiaci kilátások részben a gazdasági helyzet alakulásától és a kormányzati intézkedésektől függhetnek.

VÁLTOZÁSOK A Családi Otthonteremtési Kedvezmény RENDSZERÉBEN!

**CSOK változások 2024. január 1-től 5000 fő feletti településeken:**
?❌ 2024. január 1-től a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) megszűnik 5000 fő feletti településeken. Ez azt jelenti, hogy ezeken a helyeken nem lesz többé lehetőség a CSOK igénylésére lakásépítéshez vagy vásárláshoz.
?❌ Az illetékmentesség megszűnik, tehát a lakás vásárlásakor vagy megszerzésekor illetéket kell majd fizetni.
?❌ Az eddigi 3%-os kamattámogatott CSOK hitel lehetősége megszűnik, így a kedvezőbb kamatozású hitelopció is megszűnik.
**Falusi CSOK változások:**
?✅2024. január 1-től a falusi CSOK támogatás jelentősen növekszik. Ez a változás arra ösztönzi a családokat, hogy vidéki településeken telepedjenek le.
?✅ Továbbra is lesz lehetőség 3%-os kamattámogatott hitel igénylésére a falusi CSOK esetében, ha a családban legalább 2 gyermek van.
**Babaváró támogatás változások:**
??? A Babaváró támogatás összege 10 millió forintról 11 millió forintra emelkedik, azonban ehhez kapcsolódik egy életkori szigorítás: az anyuka életkora nem lehet több 30 évnél.
A konkrét támogatási összegek és feltételek a gyermekszám, az életkor és a település típusától függnek. Érdemes részletes információkat kérnie, hívjon bizalommal!
?? Figyelmeztetés mindenki számára, akik még tervezik a CSOK igénylését! Az 5000 fő feletti településeken csak az év végéig lehet élvezni ezt a kedvező lehetőséget. Ne hagyja ki, mert január 1-től ez megszűnik! Ha kérdése van vagy tanácsra van szüksége, hívjon bizalommal! ??
06 hetven 3102597

Mire jók a 360-as fényképek?

Egy 360 fokos fénykép rendkívül hasznos lehet egy lakás bemutatásához és megismeréséhez, mivel a kép az egész tér panorámás leképezését teszi lehetővé. Itt van néhány ok, hogy miért érdemes használni 360 fokos fényképeket egy lakáshirdetés esetében:

 1. Teljes kép az ingatlanról: A 360 fokos fénykép segítségével az érdeklődők egyetlen képben láthatják a teljes lakás tágas érzetét és elrendezését. Ez segít, hogy jobban átlássák a lakás méretét és térbeli elrendezését, még mielőtt személyesen megtekintenék.

 2. Valósághű bemutatás: A 360 fokos képek lehetővé teszik az érdeklődők számára, hogy mintha ott lennének, bejárják a lakást. Így olyan érzésük lesz, mintha valóban végigsétálnának a különböző helyiségeken.

 3. Jobb döntéshozatal: Az 360 fokos képek segítik a potenciális vevőket vagy bérlőket abban, hogy jobb döntést hozzanak. Előre megismerhetik a lakás különböző részeit és pontosan láthatják, hogy milyen berendezési lehetőségeik vannak, ami elősegíti az informált döntést.

 4. Távoli érdeklődők vonzása: Ha a lakás távoli vásárlók vagy bérlők érdeklődésére számítasz, a 360 fokos képek lehetővé teszik számukra, hogy valóságos érzetet kapjanak az ingatlanról anélkül, hogy személyesen jelen lennének.

 5. Marketing előny: Egyedi és interaktív tartalmat nyújtanak az ingatlan hirdetéseiben vagy weboldalán, amely kiemeli az ingatlant a többi közül és vonzza az érdeklődőket.

 6. Időtakarékosság: A 360 fokos képek lehetővé teszik, hogy egyetlen képen lássák a lakás teljes képét, így az érdeklődőknek nem kell rengeteg fotót végignézniük.

Összességében a 360 fokos fényképek segítenek élénkebb, élménydúsabb és informatívabb módon bemutatni egy lakást, ezáltal növelve annak vonzerejét és segítve a potenciális vevők vagy bérlők számára a döntéshozatalt.

Ez még megvan? Mikor lehet megnézni?

Gyakran jön ez vagy ehhez hasonló kérdés az érdeklődőktől és sokszor egyéb kommunikációba nem is mennek bele. Mert ők csak meg akarják nézni a lakást. Akkor is ha majd ott kiderül, hogy az ingatlan alap elvárásoknak sem felel meg. Nem lenne jobb ha ez már a megtekintés előtt kiderülne?

Az Ingatlanközvetítő Fontos Feladata: Az Érdeklődőtől Információk Gyűjtése a Sikeres Mutatás Érdekében

Az ingatlanközvetítők szerepe kiemelkedő a lakóingatlanok értékesítése vagy bérbeadása során. Az egyik legfontosabb lépés, amelyet az értékesítési folyamat során el kell végezniük, az érdeklődőkkel való találkozás és a megfelelő ingatlanok bemutatása. Azonban mielőtt a mutatás során elindulnának, az ingatlanközvetítőnek számos fontos információt kell gyűjtenie az érdeklődőről. Ezek az adatok segítenek abban, hogy a mutatás hatékony és célirányos legyen, maximalizálva a siker esélyét.

1. **Kapcsolatfelvétel és Cél meghatározása:** Az első lépés az érdeklődő elérésében és a kapcsolatfelvételben rejlik. Az ingatlanközvetítőnek meg kell tudnia, milyen célból érdeklődik az ingatlan iránt az érdeklődő. Előfordulhat, hogy lakást keres vásárlásra vagy bérlésre, befektetési céllal érdeklődik vagy esetleg eladó ingatlana van, amelyet értékesíteni szeretne.

2. **Ingatlanigények és Elvárások:** Az ingatlanközvetítőnek részletesen meg kell ismernie az érdeklődő igényeit és elvárásait az ingatlannal kapcsolatban. Milyen méretű ingatlant keres, hány szobásra van szüksége, milyen elhelyezkedést preferál, illetve milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkező ingatlant keres.

3. **Költségvetés:** Az ingatlanközvetítőnek meg kell kérdeznie az érdeklődőtől, mekkora a rendelkezésre álló költségvetése. Ez segíti az ingatlanközvetítőt abban, hogy olyan ingatlanokat mutasson be, amelyek a költségvetés keretei között maradnak.

4. **Időkeret:** Fontos megtudni, hogy az érdeklődőnek milyen gyorsan van szüksége az ingatlanra. Ez segíthet az ingatlanközvetítőnek időben megfelelő ajánlatokkal szolgálni.

5. **Finanszírozási lehetőségek:** Amennyiben az érdeklődő vásárlásra vagy befektetésre gondol, érdemes rákérdezni a finanszírozási lehetőségeire, például hitelre vagy önerőre.

6. **Létesítmények és Szolgáltatások:** Az érdeklődő életmódjától függően fontos lehet megtudni, hogy milyen közel vannak az ingatlanhoz fontos helyek, mint iskolák, munkahely, közlekedési csomópontok, bevásárlási lehetőségek stb.

7. **Egyéb Különleges Igények:** Néhány érdeklődő különleges igényekkel rendelkezhet, például háziállat tartása, mozgáskorlátozottak számára alkalmas ingatlan stb. Az ingatlanközvetítőnek ezeket az igényeket is fel kell tárnia.Ezek az információk alapvetőek ahhoz, hogy az ingatlanközvetítő hatékonyan tudja kiválasztani az érdeklődőnek megfelelő ingatlanokat a bemutatásra. Az érdeklődő igényeinek megfelelő ingatlanok bemutatása nem csak időt és energiát takaríthat meg mindkét félnek, de növelheti a siker esélyét az értékesítési vagy bérbeadási folyamat során.

Hivjon bizalommal, segítek kiválasztani az Önnek megfelelő ingatlant!
Vitényi Roland

Kihasználatlan lakások: pénztermelő lehetőség vagy csak kiadás?

Sokan szembesülünk azzal a kihívással, hogy üresen álló lakások csak viszik a pénzt, miközben rejtik magukban a lehetőséget a passzív jövedelem megszerzésére. Az alábbiakban felfedezzük, milyen módon teremthetünk értéket a nem használt ingatlanokból, miközben megoldást kínálunk a lakáshiány problémájára. ?
? A modern időkben az Airbnb és más rövidtávú bérbeadási platformok lehetővé teszik, hogy lakások tulajdonosai könnyedén kiadják ingatlanjaikat turistáknak vagy üzleti utazóknak. Így nem csak pénzt keresnek, de a város ideiglenes lakóivá is válhatnak, élénkítve a turizmust és a városi életet. #Airbnb #passzívjövedelem
? Hosszú távú bérbeadás is kiváló lehetőség a stabilabb jövedelemhez. A hosszú távú bérlőknek otthont nyújthatunk, hozzájárulva ezzel a lakáshiány enyhítéséhez hosszú távon. #hosszútáv #lakáshiány
? Az ingatlanok átmeneti átalakítása vagy felújítása irodák vagy műhelyek létrehozására szintén kiváló ötlet. Így nem csak új funkciót adhatunk az üres területnek, de vállalkozóknak és művészeknek is inspiráló munkateret kínálhatunk. #kreatívterek #újfunkció
Ha nem tervezi hasznosítani ingatlanát, ne hagyja üresen állni! Az eladás is remek megoldás lehet, és ezzel is hozzájárulhat városunk fejlődéséhez. Forduljon hozzám bizalommal, hogy segíthetek az eladási folyamatban is. ?? #ingatlaneladás #városfejlődés
Ha segítségre van szüksége ingatlanja felújításában vagy átalakításában, forduljon hozzám bizalommal, hogy közösen megtalálhassuk a legmegfelelőbb megoldást. ??️ #ingatlanfelújítás #megoldások
Az üres lakások kreatív hasznosítása számos előnyt hoz mind a tulajdonosoknak, mind a helyi közösségeknek. Ezzel egyúttal értéket teremtünk és hozzájárulunk városunk fejlődéséhez. ?✨ #értéktérítés #városfejlődés

Vitényi Roland
Ingatlanközvetítő
06 hetven 3102597

Zöld Házak, Zöld lakások: Az Ingatlanpiaci Tendenciák Környezettudatosság Felé

Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és a környezettudatosság iránti növekvő igény egyértelműen kihat az ingatlanpiaci tendenciákra. Az új generációk és az egyre fontosabbá váló fenntarthatóság szemlélete olyan változásokat hozott az ingatlanpiacra, amelyekre érdemes figyelmet fordítani. ??
Az ingatlanoknál egyre inkább előtérbe kerül a környezetbarát anyagok használata, energiahatékonyság és zöld technológiák alkalmazása. A hőszivattyúk és napelemek telepítése, valamint a geotermikus fűtés és hűtés rendszerek alkalmazása nem csak a fenntarthatóságot szolgálják, hanem vonzóbbá teszik az ingatlanokat a környezettudatos vásárlók és befektetők számára. Az ilyen ingatlanok nemcsak csökkentik az energiaköltségeket, de hosszú távon is alacsonyabb környezeti lábnyommal rendelkeznek. ☀️?
Az ökológiai létfontosságú zöld infrastruktúra, mint közösségi kertek és növényekkel beültetett területek, szintén egyre fontosabb szempont az ingatlanválasztásnál. Az ilyen zöld környezet nemcsak esztétikailag vonzó, de pozitív hatást gyakorol a lakók közérzetére is. ??
A zöld házak általában olyan területeken helyezkednek el, amelyek támogatják a közösségi életet és a fenntartható mobilitást. Ez egyre vonzóbbá teszi azokat az ingatlanokat, amelyek közel vannak a tömegközlekedéshez, kerékpárutakhoz és zöld területekhez. ??️
Az energiahatékonyság és a fenntarthatósági funkciók nemcsak környezetbarátok, hanem pénzügyi előnyökkel is járhatnak. Az alacsonyabb rezsiköltségek és hosszú távú takarékosság miatt az ilyen típusú ingatlanok keresettebbek lehetnek. ??
Az ingatlanpiac a környezettudatos megközelítés iránti növekvő érdeklődés miatt folyamatosan változik. A zöld házak nem csak a fenntarthatóság, hanem a jövőbeni befektetési érték szempontjából is egyre vonzóvá válnak. Az ingatlanvásárlás előtt érdemes tanácsot kérni szakértőktől, akik segíthetnek meghatározni a legjobb döntést az egyéni igények és célok alapján.
Zöld házakért, lakásokért keress bizalommal!
06hetven3102597