Belépés

RegisztrálásVirtuális séta

A hirdetéseknek egy modern bemutatási formája a virtuális séta, amelyben 360 fokos képek segítségével bejárhatjuk a teljes ingatlant.
A virtuális séta kíválóan alkalmazható lakások, családi házak, vendéglátó egységek bel-, és kültéri megjelenítésénél.
A séta során lépésről lépésre bejárhatjuk a teljes ingatlant, minden ponton körbeforoghatunk, szintenkénti alaprajzot láthatunk és a teljes ingatlant 3D-ben körbeforgathatjuk.
A virtuális séta készítéséhez keresse: Vitényi Roland

360-as fényképek

Egy 360 fokos fénykép rendkívül hasznos lehet egy lakás bemutatásához és megismeréséhez, mivel a kép az egész tér panorámás leképezését teszi lehetővé. Itt vannak néhány ok, hogy miért érdemes használni 360 fokos fényképeket egy lakás esetében:

Teljes kép az ingatlanról: A 360 fokos fénykép segítségével az érdeklődők egyetlen képben láthatják a teljes lakás tágas érzetét és elrendezését. Ez segít, hogy jobban átlássák a lakás méretét és térbeli elrendezését, még mielőtt személyesen megtekintenék.

Valósághű bemutatás: A 360 fokos képek lehetővé teszik az érdeklődők számára, hogy mintha ott lennének, bejárják a lakást. Így olyan érzésük lesz, mintha valóban végigsétálnának a különböző helyiségeken.

Jobb döntéshozatal: Az 360 fokos képek segítik a potenciális vevőket vagy bérlőket abban, hogy jobb döntést hozzanak. Előre megismerhetik a lakás különböző részeit és pontosan láthatják, hogy milyen berendezési lehetőségeik vannak, ami elősegíti az informált döntést.

Távoli érdeklődők vonzása: Ha a lakás távoli vásárlók vagy bérlők érdeklődésére számítasz, a 360 fokos képek lehetővé teszik számukra, hogy valóságos érzetet kapjanak az ingatlanról anélkül, hogy személyesen jelen lennének.

Marketing előny: Egyedi és interaktív tartalmat nyújtanak az ingatlan hirdetéseiben vagy weboldalán, amely kiemeli az ingatlant a többi közül és vonzza az érdeklődőket.

Időtakarékosság: A 360 fokos képek lehetővé teszik, hogy egyetlen képen lássák a lakás teljes képét, így az érdeklődőknek nem kell rengeteg fotót végignézniük.

Összességében a 360 fokos fényképek segítenek élénkebb, élménydúsabb és informatívabb módon bemutatni egy lakást, ezáltal növelve annak vonzerejét és segítve a potenciális vevők vagy bérlők számára a döntéshozatalt.

A 360-as képek készítéséhez keresse: Vitényi Roland